Boksen Den Haag

Met personal boks training van PT24 train je 1-op-1 met jouw trainer, op jouw gewenste locatie(buiten, op het strand, of bij ons in de gym) aan je fysieke conditie, vetverbranding en reactievermogen.

In de trainingen leren we je hoe je weerbaarder word en hoe dit je zelfverzekerdheid een enorme boost kan geven. Er komt veel meer kijken bij het boksen dan alleen het gericht slaan op pads of een tegenstander. Het boksen maakt je behendiger, sneller, flexibeler en kan ook nog eens wonderen doen voor de spieren in je bovenlichaam en middel door de vele rotaties die elke beweging met zich mee brengt.

De bokstrainingen hebben een laag instapniveau waardoor iedereen kan beginnen met boksen. Er zijn eindeloze variaties mogelijk in de combinaties die we doen, de verschillende drills(oefeningen) en het niveau van cardio(conditionele) training.

Of je nu 70 jaar oud bent of pas 7..boksen is voor iedereen en geschikt voor alle niveau’s. Je hoeft nooit de ring in te stappen of te sparren. Deze trainingen op zichzelf zijn al ruim voldoende om de basis van zelfverdediging onder de knie te krijgen en je tegelijk een enorme boost in zelfvertrouwen te geven.

Op zoek naar 1-op-1 (kick)boksles in den haag?

boksen den haag

Cardioboksen heeft, net zoals competitief boksen, ook een effect op gewichtsverlies. Het is een geweldige aerobe oefening. Het zorgt er namelijk voor dat je een groot aantal extra calorieën verbrandt waardoor je dagelijks makkelijker in een negatieve calorie balans komt. Door 2 tot 3 keer per week een bokstraining te doen vergroot je het wekelijkse calorietekort en kun je al snel verwachten dat je vet zal verliezen. Daarnaast zorgt boksen ervoor dat je hart sneller gaat kloppen, helpt het tegen hoge bloeddruk, vermindert het de kans op hartaandoeningen, beroertes en diabetes. Voor mensen met overgewicht kan het naast gewichtsverlies ook het uithoudingsvermogen verbeteren waardoor alledaagse taken zoals lopen, joggen of een trap beklimmen makkelijker worden.

Met een bokstraining van één uur verbrandt je al gemiddeld 350 tot 450 calorieën. Hierdoor kan cardioboksen perfect gebruikt worden als aanvulling op jouw programma.

Bij het boksen gebruik je immens veel verschillende spieren. Dit komt omdat je tijdens de typische boksbewegingen in heel wat dynamische vlakken beweegt. Je maakt voorwaartse, achterwaartse, opwaartse en roterende bewegingen, om er maar een aantal te noemen.. Je ‘zwaait’ als het ware met je armen, je maakt krachtige extensies en trekt weer terug. De schouderspieren worden hierbij ook constant geactiveerd en door de licht gehurkte houding gebruik je veel van je core, rug en beenspieren.

Naast de bokstrainingen in de privé studio in Den Haag bieden wij ook 1-op-1 bokstrainingen in de buitenlucht aan. Dit kan plaats vinden in het park(momenteel geven wij deze lessen in het Haagse Bos of de Paleistuinen) of op het strand van Scheveningen. Boksen is een cardio-intensieve trainingsvorm door alle veelzijdige bewegingen die erbij komen kijken. De verhoogde zuurstofinname die je hebt in de buitenlucht maakt dit de ideale plek voor bokstrainingen.

Benieuwd naar alle voordelen van bokstraining? Lees het in ons artikel over Boksen.

personal training in Den Haag

Over mij (Personal trainer Den Haag)

Ik geef personal training in de omgeving van Den Haag en ben met mijn 10+ jaar ervaring gespecialiseerd in het optimaliseren van de gezondheid door gebruik te maken van functionele krachttraining. Iedereen wil fit & gezond zijn. Echter, niet iedereen heeft de juiste kennis, het doorzettingsvermogen en de motivatie om deze doelen alleen te bereiken. Daarom ben ik begonnen met dit werk.

Door men kennis te laten maken met de juiste voeding, krachttraining-op-maat en disciplines uit vechtsporten(boksen/kickboksen) creëer ik een omgeving waarin maximale resultaten behalen mogelijk wordt. In de privé studio's waar de trainingen plaatsvinden train je zonder anderen om je heen. Zo krijg je altijd de volledige aandacht, en heb je zo min mogelijk afleidingen.

Alle drie de personal training studio's in Den Haag zijn centraal gelegen, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer, en hebben allen parkeergelegenheid voor de deur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een proefles aan via het formulier onderaan de pagina!

Waarom bokstraining?

Hieronder zie je een aantal van de voordelen die je kunt verwachten van de bokstrainingen van PT24.

personal boxing den haag

Afname van vetmassa

Verbeterde conditie

Verbeterde gezondheid

Flexibiliteit & Mobiliteit

Verbeterde focus

meer kracht en snelheid

Hogere verbranding

Betere nachtrust

Verbeterde coördinatie

Recensies
personal training in den haag

Armin

armin@personaltrainer24.nl

06 12 09 42 89

Vraag een proefles aan

Locatie boksen Den haag

De bokstrainingen in Den Haag vinden plaats op de studio aan de Schelpkade 37-38.

Naast de trainingen op locatie bieden we ook Online coaching aan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week de beste tips & tricks om je voeding en lifestyle om te gooien
Wij zullen altijd discreet omgaan met je gegevens
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Scroll naar boven
Scroll naar top
Chat openen
Vragen? Stuur een whatsapp-bericht!
Heb je vragen?