Home OUD

Personal trainer den haag

PT24 biedt personal training,

boksen en voedingsadvies aan in

Den Haag en omgeving

Gratis 30min. intake ->

Wij nemen contact met je op om een gratis consult gesprek van 30min. (fysiek of via video-call) in te plannen. In dit gesprek bespreken we je persoonlijke wensen & doelen, en bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Plan word opgesteld ->

Een persoonlijk plan word voor je opgesteld en naar je toe gestuurd. Hierbij hoort een uitleg over de keuzes qua voeding, training & rust. Ook als je hebt gekozen voor personal training 1-op-1 – dan word je persoonlijk begeleidt bij iedere sessie.

Samen werken we naar je doel toe

Je begint aan een coachingstraject van 3, 6 of 12 maanden waarin je door middel van personal training sessies, aangepaste voeding en online coaching(supplementen, recepten, bodyhacks) begeleidt word naar jouw body goals.

Personal training in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en omgeving

Wij bieden personal training, bokstrainingen en voedingscoaching in Den Haag en omgeving. Onze ervaren trainers helpen je ter plekke – of op afstand – om jouw body goals op de meest effectieve manier te behalen.

Afvallen, spiermassa opbouwen, een strakker lichaam of gewoon simpelweg fitter worden – onze trainers zullen ervoor zorgen dat je snel & op een verantwoorde manier je doelen bereikt.

Trainingen-op-maat

Wij verzorgen de ultieme trainingen waarmee je altijd doelgericht binnen de kortste tijd je persoonlijke doelen bereikt

Bodyhacks voor sneller resultaat

Door middel van wetenschappelijk onderbouwde bodyhacks helpen we je snel&effectief naar je droombody

Voedingsplan die je op het lijf is geschreven

Dieten? Nee. Met onze voedingsplannen blijf je jezelf voeden, maar dan met de meest voedzame producten, nauwkeurig geselecteerd door onze deskundige.

“Ik ben 5 maanden geleden begonnen met de 1-op-1 bokstrainingen met Armin. In het begin met 1 keer per week boksen en 1 keer krachttraining. Na een tijdje ben ik overgegaan op 2 keer per week boksen en daarnaast nog 1 krachtsessie.

De eerste paar weken waren pittig. Ik had echt 0 conditie en het was iedere keer aanpoten als we weer eens op de stootkussens combinaties deden. Langzaam aan ging het niveau steeds een tikje hoger – tot we op een gegeven moment rondes van 2 minuten deden..en ik deze volhield!

Na zo een 4 weken begon ik echt te voelen wat voor effect deze trainingen op me hebben. Ik merkte al een beetje dat m’n jeans iets losser begonnen te zitten, maar had me nog niet gewogen om te kijken hoeveel ik kwijt was. De verrassing was dus groots toen ik eindelijk op de weegschaal ging staan en van 95 opeens 88 woog..

Ik ben overtuigd van Armin’s kunde en ben vastbesloten om nog een hele tijd met hem door te trainen.”

S. gul

“Trainen met Armin is voor mij een uitkomst omdat ik nogal een druk leven heb:  ik heb een eigen bedrijf maar ben ook ‘single mom’. Daardoor kwam ik voorheen naar mijn zin te weinig en onregelmatig aan sporten toe.  Bovendien wilde ik een wat slanker en strakker lichaam. Ik sportte wel, en lette ook best op mijn voeding, maar ik zag er weinig van terug in de spiegel.

Een paar maanden geleden ben ik met Armin gaan trainen. Dat doen we in principe op vaste momenten, twee keer per week, maar als mijn werk er soms tussenkomt, is hij flexibel in het omzetten van het tijdstip.

We werken aan conditie en kracht, bijvoorbeeld met kettlebells, TRX en eigen lichaamsgewicht. Armin is inventief in het bedenken van trainingsmethodes. Zo blijkt het trappenhuis in mijn flat ideaal als je conditie en kracht wilt trainen!

Armin stelt ook voedingsschema’s voor me op. Iedere maand meten we de resultaten. Die liegen er niet om. Mijn gewicht en vooral mijn vetpercentage zakken flink en ik zie het ook in de spiegel. Bovendien voel ik me veel sterker, ook mentaal. Ik ga dus nog even lekker zo door!”

M. van den Haak

Boek een gratis 30 min. (video) telefonisch consult gesprek waarin we al je vragen beantwoorden

Bekijk onze services

Online coaching

Personal training

Bokstraining

Scroll naar top