Online Fitness coaching

Bij PT24 bieden we online fitness coaching aan waarbij je 24/7 ondersteund wordt door jouw eigen coach.

De meeste mensen weten hoe belangrijk het is om een goed gestructureerd trainingsplan te volgen. Wij doen je realiseren hoe je de andere 23 uur van je dag, die net zo belangrijk zijn, te besteden. Daarom bieden wij een coaching solution waarbij je constant begeleid wordt door jouw eigen online fitness coach. Hierbij hanteren we de regel dat er altijd binnen 24 uur antwoord op je whatsappje, bericht, email of (video) call gegeven wordt.

Het online coachingtraject duurt 3 of 6 maanden. In deze periode leer ik je stap-voor-stap exact dezelfde gewoonten en principes die ik gebruik. Met als doel om jou als sporter/atleet op te leiden en de kennis te geven zodat je bij de eindstreep vol vertrouwen op eigen benen kunt staan. 

De online fitness coaching is gebaseerd op het aanleren van de basisprincipes van gewoonten die ervoor zorgen dat je consequent progressie zal boeken. We doen dit door middel van educatieve video's, makkelijk te volgen voedingstemplates en wekelijkse contactmomenten tussen coach en client.

 • Meer dan 30 educatieve video's

 • Online tracking systeem

 • Wekelijkse coaching check-ins

Periodisering

Fase 1 - Week 1-2

Focus op het kiezen van voedsel op nutriëntenkwaliteit, vaststellen van onderhoudsniveau, aanleren van de principes tracken van gewicht, calorie inname

Fase 2 - Week 3-4

Focus op het verbeteren van voedselsmaak, mealprep basics, voedseltiming en vasten(intermittent fasting)

Fase 3 - Week 5-6

Focus op het verbeteren van het slaap & herstel patroon, optimaliseren van de hormoonproductie door consumptie van kwaliteitsvetten

Fase 4 - Week 7-8

Verbeteren van de spiereiwitsynthese door optimale eiwittiming, verhogen van trek door consumptie volumineus voedsel

Fase 5 - Week 9-10

Diepe vetverlies fase. Verbeteren van de insulinegevoeligheid door een aangepaste macronutrientenverdeling en verdeling van voedingsstoffen

Fase 6 - Week 11-12

Duidelijke transformatiefase, verlaagde calorie inname voor vetverlies in lastige gebieden, vaststellen van de calorie inname op het nieuwe gewicht/lichaamsvetpercentage, vervolgen met volgende module voor meer progressie of het behouden van de behaalde resultaten

personal training in Den Haag

Online fitness coach

Persoonlijk ben ik altijd gefascineerd geweest door krachtsport en gezondheid. Ik ben er in gerold doordat ik als tiener overgewicht had en destijds besloot om daar wat aan te doen. Ik begon met sporten, viel ruim 50kilo af en behaalde mijn doelfysiek. Daarna volgde een hele reeks aan opleidingen en cursussen ter ontwikkeling van mijn skills in trainingsmethodiek en principes.

Na jaren te hebben gewerkt aan mijn skills en kennis als een coach en fitnessprofessional heb ik er voor gekozen om voor mijzelf aan de slag te gaan. Gedurende mijn tijd heb ik alle nodige ervaring opgedaan en geleerd wat de meest effectieve methode is om sporters en atleten te coachen tot hun maximale potentie.

Ik geloof dat het menselijk lichaam gemaakt is om te bewegen. Niet alleen omdat het je fitter maakt, maar omdat het essentieel is voor ons voortbestaan. Zeker nu, in dit tijdperk van inactiviteit, is beweging belangrijker dan ooit.

Armin

Prijs

Online fitness coaching - 3 maanden
€ 89 / Maand
 • 12 Weken coaching module
 • Wekelijkse check-ins
 • 30+ Educatieve video's
 • Online tracking systeem
 • Maaltijd templates+PDF's
 • 24/7 Ondersteuning
Online fitness coaching - 6 maanden
€ 79 / Maand
 • 24 Weken coaching module
 • Wekelijkse check-ins
 • 30+ Educatieve video's
 • Online tracking systeem
 • Maaltijd templates+PDF's
 • 24/7 Ondersteuning
Recensies

Armin is perhaps the best personal trainer with whom I've ever worked! He takes the time to understand what your specific goals are and then sets milestones to achieve along the way with a plan that's easy to follow. Armin also maintains a perfect balance between a rigorous trainer who pushes you for results while maintaining his welcoming personality. I highly recommend Armin for anyone who wants to get in shape no matter their fitness level or experience!

A. Leanca

Armin is een fantastische trainer; geeft goede adviezen, zowel qua voeding als trainingsdoelen. Hij levert maatwerk. Bovenal is hij een warme persoonlijkheid. (Translated by Google) Armin is a fantastic trainer; gives good advice, both in terms of nutrition and training goals. He provides customization. Above all, he is a warm personality.

W. Kortman

Armin Nahvi is een serieuze personal trainer die erg is is toegewijd. Ik vind het fijn dat hij verstand heeft van anatomie en de werking van het menselijk lichaam. Bij de oefeningen die hij geeft, let hij daardoor altijd op zwakkere punten zoals mobiliteit en blessures. Hij probeert ook altijd mijn volle potentie naar boven te halen. De trainingen zijn ook nog eens leuk en gezellig.

N. van Gerwen

Armin is echt een superPT! Niet heb ik alleen een trainingsprogramma op maat gekregen, maar heeft hij ook meteen een persoonlijk voedingsplan voor me samengesteld. Deze services in combinatie met zijn professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat ik nergens anders meer wil trainen en ik elke week uitkijk naar zijn sessies. Een aanrader dus!

Y. Ramzani

Armin is een aardige & professionele trainer. Hij heeft veel kennis, let goed op je houding en weet je altijd te motiveren om meer uit jezelf te halen. Zijn trainingen zijn leuk, intensief/uitdagend en vooral doelgericht. Door zijn deskundige aanpak zorgt hij ervoor dat je echt begrijpt wat je doet en waarom.

M. Meijvogel

Veelgestelde vragen

Krijg ik een voedingsplan-op-maat?

Ja. Je krijgt in de eerste periode van de coaching module een voedingsplan. Daarna zal je het zelf invullen, maar wel blijven tracken en rapporteren.

Krijg ik een trainingsplan?

Ja. Je krijgt gedurende het traject een 12 weeks programma met meerdere fases(geperiodiseerd).

Wie zal mij gaan coachen gedurende het traject?

Ik persoonlijk zal je gedurende het gehele trainingstraject begeleiden.

Is de online fitness coaching module 3 of 6 maanden?

Één ronde van de module is 3 maanden. Dit is genoeg tijd om behoorlijk wat progressie te boeken. Als je een groter doel hebt kun je kiezen voor het 6 maanden traject.

Mag ik alcohol drinken?

Ja. Je kunt alcohol drinken tijdens het traject, al is het niet aangeraden. Je krijgt een pdf met richtlijnen hoe om te gaan met alcohol consumptie en de schade te minimaliseren.

Hoevaak heb ik contact met mijn online fitness coach?

We zullen wekelijks in contact staan tijdens het check-in moment. Daarnaast ben je vrij om mij tussentijds te mailen / whatsappen bij urgente vragen.

Hoeveel check-ins zullen er plaatsvinden?

Ieder weekend vinden er check-ins plaats. Daarnaast kunnen er ook tussentijdse check-in momenten plaatsvinden als dit nodig blijkt.

Voor wie is dit traject bedoeld?

Dit traject is bedoeld voor sporters die serieuze progressie willen boeken.

Moet ik mijn calorieën en macro's bij gaan houden?

Ja. Na week 3 zal je zelf je calorieën bij gaan houden via een tracker zoals MyFitnessPal. Dit is een essentieel deel van het coachingstraject.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week de beste tips & tricks om je voeding en lifestyle om te gooien
Wij zullen altijd discreet omgaan met je gegevens
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Scroll naar boven
Scroll naar top
Chat openen
Vragen? Stuur een whatsapp-bericht!
Heb je vragen?