Online Fitness coaching

Een all-in online fitness coaching programma speciaal voor vrouwen

Naast personal training bieden we ook online fitness coaching aan voor vrouwen. Dit is een onderdeel van NOEX Fitness. Met online fitness coaching helpen we vrouwen op het gebied van voeding, trainingen en lifestyle. Alle voedings- en trainingsplannen worden persoonlijk gemaakt en regelmatig bijgesteld. Ook kijken we naar de trainingsprestaties en is het onze missie om deze te perfectioneren. 

Bij online fitness coaching kijken we naar het ontwikkelen van een no excuses mindset-, routine- en gewoontes die samen een nieuwe levensstijl creëren. Het gaat niet alleen om de resultaten, maar vooral om jouw persoonlijke (fitness) journey. Zodra jij je meer concentreert op de nodige veranderingen, dan volgen de gewenste resultaten direct!

online fitness coach

Waarom online coaching?

Helaas slagen de meeste vrouwen er niet in om voorbij het half-gevorderde stadium van training te komen of om hun fitness doel te behalen. Een reden hiervoor kan zijn dat ze niet de juiste principes van training en voeding navolgen. Ofwel het onnodig moeilijk maken.

Daarom heb ik een coaching methode ontwikkeld die jou niet alleen de juiste principes en gewoontes aanleert, maar ook dag-in-dag-uit doet implementeren in je leven.

Mijn missie is om jou de kennis en het zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een sterkere mentaliteit doormiddel van mijn coaching methode.

Online fitness coaching van NOEX is een begeleid traject waarbij ik je alles leer rondom voeding en training. Zodat je ook het online coaching traject voldoende kennis hebt om jouw behaalde doel te behouden.

Wat is er inbegrepen?

  • Voedingsplan dat past bij JOUW levensstijl.

  • Een op-maat-gemaakt geperiodiseerd trainingsprogramma

  • Coaching traject waarbij je wekelijks online incheckt bij je coach

  • Uitgebreide coaching guide waarin je alles leert over voeding, training en mindset

  • Receptenboek met gemakkelijke en gezonde maaltijden

Online Coaching methode

  • Wekelijks één-op-één coaching - via telefoon of Whatsapp met mij over alles omtrent training en voeding.

  • Wekelijkse check-in via een online check-in platform waarin alle metrics m.b.t. training, voeding en progressie worden bijgehouden

  • Je ontvangt wekelijks een aangepast plan, indien nodig, wat aansluit op je progressie

  • Een complete guide met alle informatie betreft voeding, training, supplementen en mindset

  • Trainingsprogramma-op-maat – Een workout programma dat gemaakt is op jouw lichaam, trainingservaring en gewenste doelen. Inclusief online workout tracker waar al je progressie in terug te vinden zijn.

In het NOEX coaching programma draait het geheel om het beheersen van de fundamentele disciplines en gewoontes, zodat je overtollig vet kwijtraakt, je lichaam ijzersterk maakt, en je fysiek naar het volgende niveau brengt.

online fitness coach

Online fitness coach

Na jarenlang in verschillende fitnesscentra in Nederland te hebben gewerkt ben ik in 2015 voor een aantal jaar naar de Verenigde Staten vertrokken om mij daar verder te ontwikkelen op het gebied van fitness & voeding. Daar ben ik opgeleid tot gelicenseerd Nutritionist(voedingskundige) en heb ik op hoog niveau bikini fitness wedstrijden gedaan. Deze ervaringen hebben mijn passie voor fitness en gezondheid een enorme boost gegeven waardoor ik mijzelf nog meer ben gaan ontwikkelen door middel van verschillende opleidingen.

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan heb ik omgezet tot mijn eigen coachingstijl; NOEX. Een no-excuses mentaliteit waarmee je je grenzen kunt verleggen en daadwerkelijk je lang begeerde doelen kunt behalen. Ik coach vanuit een compleet wetenschappelijke basis. Al mijn coaching richtlijnen zijn gebaseerd op betrouwbaar onderzoek. Ik kijk hierbij naar jouw gezondheidsprofiel, medische geschiedenis, je huidige lichaamssamenstelling, levensstijl en welke tools het beste voor jou werken om niet alleen je doel te behalen, maar ook te behouden.

Mijn missie is om met NOEX mijn cliënten de kennis en het zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een solide mindset.

Mirjam

Hoe werkt het?

Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen voor een intake. Na het ontvangen van alle nodige gegevens gaan we aan de slag met het opzetten van jouw persoonlijke plan.

Naast het op maat gemaakt plan ontvang je een how-to start up gids die stap-voor-stap uitlegt hoe je aan de slag kunt gaan met jouw online tracking systeem en hoe de wekelijkse check-in werkt.

Daarnaast ontvang je een inleidende e-mail en een planner om een tijd te kiezen voor de check-in die bij jouw schema past.

Scroll naar top
Chat openen
Vragen? Stuur een whatsapp-bericht!
Heb je vragen?