Online Fitness coaching

Een all-in online fitness coaching programma voor mannen die voorbij het half-gevorderde stadium van krachttraining willen komen.

De meeste mensen weten hoe belangrijk het is om een goed gestructureerd trainingsplan te volgen. Maar om voorbij het half-gevorderde stadium van trainen te komen is er meer nodig. Factoren zoals je voeding(en de timing hiervan), herstel van trainingen en rust spelen een grote rol in het waarborgen van (blijvende)progressie na de initiële periode van 'newbie gains' die iedereen aan het begin van zijn trainingscarrière meemaakt. Daarom bied ik een coaching solution aan waarbij je constant begeleid wordt op de gebieden van training, voeding, herstel, en suppletie.

Het PT24 online coaching programma duurt 90 dagen. In deze periode leer ik je stap-voor-stap betere gewoontes op te bouwen in je  voedingspatroon, de basis principes voor het beste herstel, en leer ik je de juiste trainingsprincipes aan voor het optimaliseren van je lichaamsbouw. Het doel van dit programma is niet om je eenmalig door een trainingsfase te begeleiden, maar juist om je de principes aan te leren waardoor jij het hele jaar door in piek vorm komt en zult blijven.

online fitness coaching

Waarom online coaching?

Helaas slaagt 90% van mannen er niet in om voorbij het half-gevorderde stadium van training te komen. Een reden hiervoor kan zijn dat ze niet de juiste principes van training en voeding navolgen. Ofwel het onnodig moeilijk maken. 

Daarom heb ik een coaching methode ontwikkeld die jou niet alleen de juiste principes en gewoonten aanleert, maar ook dag-in-dag-uit doet implementeren in je leven.

De online coaching module is niet alleen een begeleid traject, maar ook een reis waarin je enorm veel kennis zal vergaren over het optimaliseren van je gezondheid en lichaamsbouw.

De weg naar succes begint met een goede voorbereiding.

Wat is er inbegrepen?

 • Voedingsplan dat past bij JOUW levensstijl.

 • 12-weeks op-maat-gemaakt geperiodiseerd trainingsprogramma

 • Stapsgewijs opgebouwd programma waarin er wekelijks doelen worden gesteld om te behalen.

 • Wekelijkse boodschappenlijst om tijd en geld te besparen

 • Meal prep guide waarmee je snel en gemakkelijk gezonde maaltijden kunt voorbereiden.

 • Hormoonoptimalisatie programma ontworpen rond solide, evidence-based wetenschap.

Online Coaching module

 • Dagelijks één-op-één coaching - via telefoon of Whatsapp met mij over alles omtrent training en voeding.

 • Wekelijkse ZOOM meeting - je ontvangt wekelijkse doelen(targets), en strategieën om deze te behalen.

 • Twee-wekelijks - Q&A sessies, oplossen van problemen / obstakels, andere type steun.

 • Wekelijkse check-in - via online check-in platform waarin alle metrics m.b.t. training, voeding en progressie worden bijgehouden.

 • Wekelijkse inzichten - artikelen & video's, lijsten met maaltijd vervangers, supplementen, en meer.

 • Trainingsprogramma-op-maat - Een workout programma dat gemaakt is op jouw lichaam, trainingservaring en gewenste doelen. Inclusief online workout tracker waar al je progressies in terug te vinden zijn.

In het PT24 coaching programma draait het geheel om het beheersen van de fundamentele disciplines en gewoontes, zodat je overtollig vet kwijtraakt, je lichaam ijzersterk maakt, en je fysiek naar het volgende niveau brengt.

online fitness coach

Online fitness coach

Persoonlijk ben ik altijd gefascineerd geweest door krachtsport en gezondheid. Ik ben er in gerold doordat ik als tiener overgewicht had en destijds besloot om daar wat aan te doen. Ik begon met sporten, viel ruim 50kilo af en behaalde mijn doelfysiek. Daarna volgde een hele reeks aan opleidingen en cursussen ter ontwikkeling van mijn skills en kennis op het gebied van voeding en trainingsmethodiek.

Ik heb de afgelopen decennia met meer dan 300 mannelijke sporters gewerkt. Van high-performance zakenlui tot professionele atleten,- huisvaders en alles daar tussenin. Gedurende mijn tijd heb ik alle nodige ervaring opgedaan en geleerd wat de meest effectieve methode is om mannelijke sporters te coachen tot hun maximale potentie.

Ik help je om het maximale uit je prestatievermogen te halen door gestructureerd aanpassingen aan te brengen in je voeding, lichaamsbeweging en levensstijl. Gedurende de komende 90 dagen help ik jou om de beste versie van jezelf te (her)ontdekken.

Armin

Ben jij ook moe van trage progressie, tekortkomen en net niet je doelen te bereiken?

Je hebt iets anders nodig.

 

Je moet een plan hebben dat bij JOUW levensstijl past.

 

Een plan dat perfect aansluit op jouw veeleisende, prestatiegerichte leven.

online fitness coach

Hoe werkt het?

Beginnen met het PT24 coaching programma is makkelijk.

 

Zodra je je aanmeldt, ontvang je een how-to start up gids die stap-voor-stap uitlegt hoe je aan de slag kunt gaan met jouw online tracking systeem en hoe je de wekelijkse check-in werkt.

 

Daarnaast ontvang je een inleidende e-mail en een planner om een tijd te kiezen voor de check-in die bij jouw schema past.

 

Online gesprekken vinden plaats via Whatsapp, Hangouts of via telefoon.

 

Eenvoudig. Efficiënt. Gepersonaliseerd.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier, of door één van de onderstaande pakketten aan te schaffen.

Aanmelden Online Coaching

kies je plan

Online fitness coaching Basic
€ 149 / Maand
 • 90 Dagen coaching
 • Wekelijkse check-in via Whatsapp
 • Trainingsprogramma-op-maat
 • Voedingsplan met online tracker
 • Maaltijd templates+PDF's
Online fitness coaching PLUS
€ 199 / Maand
 • 90 Dagen coaching
 • Dagelijks contact
 • Iedere 2 weken Q&A sessie(Hangouts)
 • Trainingsprogramma-op-maat
 • Voedingsplan met online tracker
 • Maaltijd templates+PDF's
Aanbevolen
Online coaching PREMIUM
€ 299 / Maand
 • 90 Dagen coaching
 • Dagelijks contact
 • Wekelijkse check-in via ZOOM
 • Iedere 2 weken Q&A sessie(Hangouts)
 • Trainingsprogramma-op-maat
 • Voedingsplan met online tracker
 • Maaltijd templates+PDF's

Periodisering

Week 1-2

Fase 1

Focus op het selecteren van voedsel op basis van nutriëntenkwaliteit, vaststellen van onderhoudsniveau, aanleren van de principes: tracker van gewicht & calorie-inname

Week 1-2

Week 3-4

Fase 2

Focus op het verbeteren van voedselsmaak, de basics van mealprepping, timing van maaltijden, en vasten(intermittent fasting)

Week 3-4

Week 5-6

Fase 3

Focus op het verbeteren van het slaap- & herstelpatroon, optimaliseren van de hormoonproductie door consumptie van kwaliteitsvetten

Week 5-6

Week 7-8

Fase 4

Verbeteren van de spiereiwitsynthese door optimale eiwittiming, (evt.) verhogen van de eetlust door consumptie volumineus voedsel

Week 7-8

Week 9-10

Fase 5

Diepe vetverlies fase. Verbeteren van de insulinegevoeligheid door een aangepaste macronutriëntenverdeling en verdeling van voedingsstoffen

Week 9-10

Week 11-12

Fase 6

Duidelijke transformatiefase, verlaagde calorie-inname voor vetverlies in lastige gebieden, vaststellen van de calorie inname op het nieuwe gewicht/vet %, vervolgen met de volgende module voor verdere progressie of behouden van behaalde resultaten

Week 11-12

Fitness resultaten

 • S/B/D: 200KG Squat, 150KG Benchpress, 260KG Deadlift
 • Weighted Pull Up: Lichaamsgewicht(93KG) + 55KG extra gewicht (148KG)
 • Weighted Dip: Lichaamsgewicht(93KG) + 65KG extra gewicht
 • Fysiek/shape(d.m.v. enkel krachtsport/PL): 95KG bij 1m86, 8,5% lichaamsvet
online fitness coaching
Recensies

Armin is perhaps the best personal trainer with whom I've ever worked! He takes the time to understand what your specific goals are and then sets milestones to achieve along the way with a plan that's easy to follow. Armin also maintains a perfect balance between a rigorous trainer who pushes you for results while maintaining his welcoming personality. I highly recommend Armin for anyone who wants to get in shape no matter their fitness level or experience!

A. Leanca

Armin is een fantastische trainer; geeft goede adviezen, zowel qua voeding als trainingsdoelen. Hij levert maatwerk. Bovenal is hij een warme persoonlijkheid. (Translated by Google) Armin is a fantastic trainer; gives good advice, both in terms of nutrition and training goals. He provides customization. Above all, he is a warm personality.

W. Kortman

Armin Nahvi is een serieuze personal trainer die erg is is toegewijd. Ik vind het fijn dat hij verstand heeft van anatomie en de werking van het menselijk lichaam. Bij de oefeningen die hij geeft, let hij daardoor altijd op zwakkere punten zoals mobiliteit en blessures. Hij probeert ook altijd mijn volle potentie naar boven te halen. De trainingen zijn ook nog eens leuk en gezellig.

N. van Gerwen

Armin is echt een superPT! Niet heb ik alleen een trainingsprogramma op maat gekregen, maar heeft hij ook meteen een persoonlijk voedingsplan voor me samengesteld. Deze services in combinatie met zijn professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat ik nergens anders meer wil trainen en ik elke week uitkijk naar zijn sessies. Een aanrader dus!

Y. Ramzani

Armin is een aardige & professionele trainer. Hij heeft veel kennis, let goed op je houding en weet je altijd te motiveren om meer uit jezelf te halen. Zijn trainingen zijn leuk, intensief/uitdagend en vooral doelgericht. Door zijn deskundige aanpak zorgt hij ervoor dat je echt begrijpt wat je doet en waarom.

M. Meijvogel

Veelgestelde vragen

Krijg ik een voedingsplan-op-maat?

Ja. Je krijgt in de eerste periode van de coaching module een voedingsplan. Daarna zal je het zelf invullen, maar wel blijven tracken en rapporteren.

Krijg ik een trainingsplan?

Ja. Je krijgt gedurende het traject een 12 weeks programma met meerdere fases(geperiodiseerd).

Wie zal mij gaan coachen gedurende het traject?

Ik persoonlijk zal je gedurende het gehele trainingstraject begeleiden.

Is de online fitness coaching module 3 of 6 maanden?

Één ronde van de module is 3 maanden. Dit is genoeg tijd om behoorlijk wat progressie te boeken. Als je een groter doel hebt kun je ervoor kiezen om 2 rondes van 3 maanden te doen.

Mag ik alcohol drinken?

Ja. Je kunt alcohol drinken tijdens het traject, al is het niet aangeraden. Je krijgt een pdf met richtlijnen hoe om te gaan met alcohol consumptie en de schade te minimaliseren.

Hoevaak heb ik contact met mijn online fitness coach?

We zullen wekelijks in contact staan tijdens het check-in moment. Daarnaast ben je indien je het Plus pakket hebt genomen vrij om mij tussentijds te mailen & whatsappen.

Heb ik een sportschool nodig, of kan ik ook thuis trainen?

Nee. Je kunt gedurende het programma prima thuis of in de buitenlucht trainen. Hiervoor ontvang je een trainingsschema en een lijst met benodigde spullen(denk aan: gewichtsvest, verstelbare dumbell set, elastieken).

Voor wie is dit traject bedoeld?

Dit traject is bedoeld voor mannelijke sporters die serieuze progressie willen boeken in de sportschool, hun werk en privé-leven.

Moet ik mijn calorieën en macro's bij gaan houden?

Ja. Na week 4 zal je zelf je calorieën bij gaan houden via een tracker zoals MyFitnessPal. Dit is een essentieel deel van het coachingstraject.

Scroll naar top
Chat openen
Vragen? Stuur een whatsapp-bericht!
Heb je vragen?