Online Personal Trainer OLD

Online personal trainer

Jouw eigen personal trainer,

Altijd en overal bij je om je te

ondersteunen in je training, voeding

en mindset.

Online Personal Training

Niet iedereen heeft de behoefte aan een trainer die constant bovenop je zit en je in de gaten houdt tijdens een sessie. Het kan zijn dat je al wat langer naar de sportschool gaat, maar nu toch echt merkt dat je geen progressie meer boekt en daar graag iets aan wilt veranderen. Dan zou online personal training zeker iets voor jou kunnen zijn!

Met personal training online heb je jouw eigen personal trainer altijd bij je. Of je nu in de gym staat tijdens een heftige krachtsessie, of door de supermarkt loopt op zoek naar gezonde alternatieven voor de snacks die je gewend bent. Zo kun je altijd terecht bij jouw ervaren personal trainer met al je vragen en dingen waar je tegen op loopt.

Wij maken op basis van jouw huidige niveau, gewenste doelen, werk- en leefschema een gepersonaliseerd training- en voedingsplan die perfect aansluiten op jouw leven. Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring, opgedane kennis en wetenschappelijk onderbouwde bodyhacks maken we je het zo makkelijk mogelijk om binnen korte tijd geweldige resultaten te behalen!

Ik volg nu al 3 maanden online personal training bij PT24 en ben super blij met de resultaten. Door middel van de gedetailleerde uitleg in de video’s, de wekelijkse ‘oppep’momenten en alle kleine(en grote) tweaks ben ik zo’n 5,5 procent in vet afgenomen en minstens 3 kilo in spier aangekomen.J. de Vries

Online Personal Trainer van PT24

Geen enkel lichaam is hetzelfde. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we een grondige intake procedure doorlopen met onze nieuwe cliënten. We kijken hierbij o.a. naar je trainingsleeftijd, blessureleed, werkdruk, leefstijl en je rust&herstel patroon.

Bij PT24 bieden we online personal training aan waarbij je 24/7 ondersteund wordt door jouw eigen personal trainer. Hierbij hanteren we de regel dat er altijd binnen 24 uur antwoord op je Whatsappje, bericht, email of (video) call gegeven wordt.

We willen je alle benodigde ondersteuning geven die je nodig hebt tijdens je trainingstraject. Of het nu gaat over oefeningstechniek, voedingsadvies/recepten, supplementen en herstel of een hart onder de riem steken – wij zijn er voor jou!

Nadat ik een half jaar lang personal training in de sportschool heb gehad vond ik het tijd om eens zelfstandig te gaan trainen. Helaas viel dit best wel tegen. Ik miste de begeleiding toch wel. Toen heb ik de stap gezet en heb ik een online personal trainer gevonden bij personaltrainer24. We zijn nu 2,5 maand bezig en ik ben helemaal tevreden. – F. de Vries

Waarom Online personal training?

Voordelige prijs, hoge kwaliteit

Met Online Personal Training heb je alle voordelen van een kundige personal trainer zonder dat je aan de hoge maandelijkse kosten vast zit. Je krijgt dezelfde hoogwaardige begeleiding en ondersteuning als met reguliere personal training sessies, maar dan voor een voordelige prijs.

Voedingsplan dat niet voelt als een dieet

Wij geloven in de kracht van gewoontes. Zo ook als het aankomt op voeding. Je behaalt namelijk de beste resultaten als je dagelijks doet wat je op de lange termijn ook vol kunt houden. Zo stemmen we je voedingsplan af op jouw persoonlijke voorkeur aan (type)voedingsmiddelen en wat je lekker vindt. Daarnaast voorzien we je van heerlijke recepten die jouw eetpatroon van smaak en variatie voorzien.

Persoonlijk trainingsplan

Wij geloven dat ieder individu een eigen vorm van trainen heeft. Geen enkel plan hoort (exact) hetzelfde te zijn. Iedereen heeft zijn eigen geschiedenis van blessureleed, sport- en medisch verleden. Wij stemmen je trainingsplan perfect af op jouw leefstijlfactoren, je huidige niveau, en natuurlijk de doelen die je wilt behalen.

Ervaren coaches die jou ondersteunen

Onze coaches kennen door hun jarenlange ervaring met cliënten alle valkuilen en obstakels die op de weg liggen. Wij weten hoe we leefstijlfactoren als stress en rust moeten analyseren en gebruiken om jou tot je doel te brengen. Door kleine, doeltreffende veranderingen aan te brengen in je dagelijkse gewoontes zorgen we ervoor dat je zo efficiënt mogelijk op weg bent naar je einddoel.


Geïnteresseerd in Online Personal Training van PT24?


Boek nu een gratis 30min. (video/telefonische) consult in!

Scroll naar top