Over ons- OUD

Over ons

Passie voor bewegen

Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon fitter wilt worden. Het komt allemaal neer op 1 ding; beweging. Vandaar dat we bij PT24 altijd terugvallen op de basis; de passie voor beweging. Omdat we weten dat je de meeste kans maakt om je doelen te bereiken als je je focust op het middel waarmee je deze zal gaan bereiken.

Ons doel is dan ook om jou niet alleen te begeleiden naar een betere staat van lichaam&geest, maar ook om onze hoogst aanstekelijke passie voor beweging aan je over te dragen.

We willen namelijk dat je niet alleen je doelen behaalt, maar ook in de toekomst behoudt. Een fit en vitaal leven is geen programma of ‘kuur’. Het is een way of life die je je hele leven lang vol kunt houden.

Gratis 30min. intake ->

Wij nemen contact met je op om een gratis consult gesprek van 30min. (fysiek of via video-call) in te plannen. In dit gesprek bespreken we je persoonlijke wensen & doelen, en bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Plan word opgesteld ->

Een persoonlijk plan word voor je opgesteld en naar je toe gestuurd. Hierbij hoort een uitleg over de keuzes qua voeding, training & rust. Ook als je hebt gekozen voor personal training 1-op-1 – dan word je persoonlijk begeleidt bij iedere sessie.

Samen werken we naar je doel toe

Je begint aan een coachingstraject van 3, 6 of 12 maanden waarin je door middel van personal training sessies, aangepaste voeding en online coaching(supplementen, recepten, bodyhacks) begeleidt word naar jouw body goals.

Bokstraining

Met personal boks training van PT24 train je 1-op-1 met jouw trainer, op jouw gewenste locatie(buiten, op het strand of bij ons in de gym) aan je fysieke uithoudingsvermogen, fitheid en vitaliteit. In de trainingen leren we je hoe je weerbaarder wordt en hoe dit je zelfverzekerdheid een enorme boost kan geven.

De bokstrainingen hebben een laag instapniveau waardoor iedereen kan beginnen met boksen. Er zijn eindeloze variaties mogelijk in de combinaties die we doen, de verschillende drills(oefeningen) en het niveau van de conditietraining.

1-op-1 Training

Personal training is de veruit de meest effectieve manier om doelgericht te werken naar je bodygoals. Het gaat hierbij om op-maat-gemaakte training. Er word gekeken naar onder andere je genetische aanleg, je lichamelijke structuur, blessuregevoeligheid, huidige lichaamscompositie, je trainingsniveau en natuurlijk de doelen die je wilt behalen. Op basis daarvan word er een programma opgesteld die je samen met je trainer op 2, 3 of 4 dagen zal doorlopen in een traject van 2, 4 of 6 maanden.

Volg ons op Twitter

Volg ons op Instagram

Abonneer op YouTube

Scroll naar top