SECTION OVERLINE

Passie voor bewegen

Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon fitter wilt worden. Het komt allemaal neer op 1 ding; beweging. Vandaar dat we bij PT24 altijd terugvallen op de basis; de passie voor beweging. Omdat we weten dat je de meeste kans maakt om je doelen te bereiken als je je focust op het middel waarmee je deze zal gaan bereiken.

Ons doel is dan ook om jou niet alleen te begeleiden naar een betere staat van lichaam&geest, maar ook om onze hoogst aanstekelijke passie voor beweging aan je over te dragen.

We willen namelijk dat je niet alleen je doelen behaalt, maar ook in de toekomst behoudt. Een fit en vitaal leven is geen programma of ‘kuur’. Het is een way of life die je je hele leven lang vol kunt houden.

Personal training tarieven

€70,- P/LES

Bij een 5-lessen pakket

INCL. 1 VOEDINGSPLAN RITTENKAART
Totaalprijs: € 350,-

€65,- P/LES

Bij een 10-lessen pakket

INCL. VOEDINGSCOACHING BESPAAR 10%
Totaalprijs: € 650,-

Bij een 20-lessen pakket

INCL. VOEDINGSCOACHING BESPAAR 15%
Totaalprijs: € 1240,-

Gratis 30min. intake ->

Wij nemen contact met je op om een gratis consult gesprek van 30min. (fysiek of via video-call) in te plannen. In dit gesprek bespreken we je persoonlijke wensen & doelen, en bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Plan word opgesteld ->

Een persoonlijk plan word voor je opgesteld en naar je toe gestuurd. Hierbij hoort een uitleg over de keuzes qua voeding, training & rust. Ook als je hebt gekozen voor personal training 1-op-1 – dan word je persoonlijk begeleidt bij iedere sessie.

Samen werken we naar je doel toe

Je begint aan een coachingstraject van 3, 6 of 12 maanden waarin je door middel van personal training sessies, aangepaste voeding en online coaching(supplementen, recepten, bodyhacks) begeleidt word naar jouw body goals.

“Ik ben 5 maanden geleden begonnen met de 1-op-1 bokstrainingen met Armin. In het begin met 1 keer per week boksen en 1 keer krachttraining. Na een tijdje ben ik overgegaan op 2 keer per week boksen en daarnaast nog 1 krachtsessie.

De eerste paar weken waren pittig. Ik had echt 0 conditie en het was iedere keer aanpoten als we weer eens op de stootkussens combinaties deden. Langzaam aan ging het niveau steeds een tikje hoger – tot we op een gegeven moment rondes van 2 minuten deden..en ik deze volhield!

Na zo een 4 weken begon ik echt te voelen wat voor effect deze trainingen op me hebben. Ik merkte al een beetje dat m’n jeans iets losser begonnen te zitten, maar had me nog niet gewogen om te kijken hoeveel ik kwijt was. De verrassing was dus groots toen ik eindelijk op de weegschaal ging staan en van 95 opeens 88 woog..

Ik ben overtuigd van Armin’s kunde en ben vastbesloten om nog een hele tijd met hem door te trainen.”

S. gul

“Trainen met Armin is voor mij een uitkomst omdat ik nogal een druk leven heb:  ik heb een eigen bedrijf maar ben ook ‘single mom’. Daardoor kwam ik voorheen naar mijn zin te weinig en onregelmatig aan sporten toe.  Bovendien wilde ik een wat slanker en strakker lichaam. Ik sportte wel, en lette ook best op mijn voeding, maar ik zag er weinig van terug in de spiegel.

Een paar maanden geleden ben ik met Armin gaan trainen. Dat doen we in principe op vaste momenten, twee keer per week, maar als mijn werk er soms tussenkomt, is hij flexibel in het omzetten van het tijdstip.

We werken aan conditie en kracht, bijvoorbeeld met kettlebells, TRX en eigen lichaamsgewicht. Armin is inventief in het bedenken van trainingsmethodes. Zo blijkt het trappenhuis in mijn flat ideaal als je conditie en kracht wilt trainen!

Armin stelt ook voedingsschema’s voor me op. Iedere maand meten we de resultaten. Die liegen er niet om. Mijn gewicht en vooral mijn vetpercentage zakken flink en ik zie het ook in de spiegel. Bovendien voel ik me veel sterker, ook mentaal. Ik ga dus nog even lekker zo door!”

M. van den Haak

Boek een gratis 30 min. (video) telefonisch consult gesprek waarin we al je vragen beantwoorden

Bekijk onze services

Bewegingscoaching

Personal training aan huis

Bokstraining