Personal Trainer Den Haag

Op zoek naar echte resultaten? Wij helpen onze klanten al jarenlang in de beste shape van hun leven te komen, en te blijven.

Bij PT24 draait onze Personal Training om maatwerk. Elk lichaam is uniek en heeft sterke en minder sterke punten. Door middel van hoogwaardige analyses kunnen wij de training precies vormen naar jouw lichaam en structuur. We luisteren naar de wensen en doelstellingen van onze clienten, en zorgen dat elk onderdeel van het trainingstraject hierop wordt afgestemd. 

Daarnaast kijken we uiteraard ook naar je voeding. Om effectief af te vallen en/of spiermassa op te bouwen heb je de juiste voeding nodig. Je huidige voedingspatroon wordt eerst bekeken door onze voedingsexpert. Daarna wordt er een passend voedingsplan voor je opgesteld waarmee je effectief naar je doelen toe werkt zonder dat je privé & werkleven eronder komt te lijden.

Wij geloven in het behalen van duurzame resultaten voor onze clienten. Ons doel is dat je een bewuste groei meemaakt gedurende het trainingstraject. Wij willen je niet alleen helpen om gezonder te worden, al is dat natuurlijk de prioriteit. We willen je helpen om sterker, energieker en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Personal training in Den Haag

personal trainer den haag

Onze werkmethode

Geen enkel lichaam is hetzelfde. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we een grondige intake procedure doorlopen met onze nieuwe cliënten. We kijken hierbij o.a. naar je: trainingsleeftijd, blessuregevoeligheid, werkdruk, levensstijl en rust&herstel profiel.

Bij PT24 bieden we personal training aan waarbij je ook buiten de trainingsuren wordt ondersteund door jouw personal trainer. Hierbij hanteren we de regel dat er binnen 24 uur antwoord op je Whatsappje, bericht, email of (video) call gegeven wordt. Heb je vragen over wat je het beste kunt eten in het weekend of tijdens een avondje uit? Dan staat jouw personal trainer klaar om je van een antwoord te voorzien.

We willen je alle benodigde ondersteuning geven die je nodig hebt tijdens je trainingstraject. Of het nu gaat over oefeningstechniek, voedingsadvies/recepten, supplementen en herstel of simpelweg een hart onder de riem steken – wij zijn er voor jou!

boksen den haag

Over mij (Personal trainer Den Haag)

Ik geef personal training in de omgeving van Den Haag en ben met mijn 10+ jaar ervaring gespecialiseerd in het optimaliseren van de gezondheid door gebruik te maken van functionele krachttraining. Iedereen wil fit & gezond zijn. Echter, niet iedereen heeft de juiste kennis, het doorzettingsvermogen en de motivatie om deze doelen alleen te bereiken. Daarom ben ik begonnen met dit werk.

Door men kennis te laten maken met de juiste voeding, krachttraining-op-maat en disciplines uit vechtsporten(boksen/kickboksen) creëer ik een omgeving waarin maximale resultaten behalen mogelijk wordt. In de privé studio's waar de trainingen plaatsvinden train je zonder anderen om je heen. Zo krijg je altijd de volledige aandacht, en heb je zo min mogelijk afleidingen.

Alle drie de personal training studio's in Den Haag zijn centraal gelegen, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer, en hebben allen parkeergelegenheid voor de deur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een proefles aan via het formulier onderaan de pagina!

personal training den haag

Hogere verbranding

Verhoogd spierkracht

Verbeterde gezondheid

Afname van vetmassa

Atletisch vermogen

Verbeterde focus

Hormonen in balans

Verbeterde conditie

Flexibiliteit & Mobiliteit

Recensies
personal training in Den Haag

Armin

armin@personaltrainer24.nl

Vraag een proefles aan

Locatie boksen Den haag

De trainingen in Den Haag vinden plaats op de studio aan de Bezuidenhoutseweg nr. 181.

Naast de trainingen op locatie bieden we ook Online coaching aan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week de beste tips & tricks om je voeding en lifestyle om te gooien
Wij zullen altijd discreet omgaan met je gegevens
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Scroll naar boven
Scroll naar top
Chat openen
Vragen? Stuur een whatsapp-bericht!
Heb je vragen?