Personal training aan huis OUD

Personal trainer aan huis nodig?

PT24 biedt personal training aan huis aan in Den Haag en omgeving.

Niet iedereen heeft tijd om de sportschool in te duiken. Er komt vaak gewoon veel bij kijken. Je trainingsgear inpakken, sportschoenen niet vergeten, flesje water en eventueel een eiwit-shake voor na het sporten. En dan nog erheen pendelen..Sta jij ook al maanden ingeschreven bij een sportschool zonder dat je er gebruik van maakt? Of kom je wel in de sportschool maar heb je geen flauw idee welke oefeningen je nou het beste kunt doen?

Gelukkig is er een alternatief..

Personal training op locatie

In plaats van dat jij naar ons toe komt, komen wij naar jou! Met alle benodigde apparatuur en spullen om effici├źnt af te vallen, fit te worden / kracht op te bouwen, gewoon in je eigen woonkamer, tuin of zelfs lekker in de buitenlucht. Deze vorm van training is bedoelt voor mensen die het druk hebben, niet de tijd hebben om af te reizen naar een sportschool, of gewoon liever in de comfort van hun eigen huis willen werken aan hun fitness doelen.

Met de hulp van onze trainers werk je 1 op 1 aan je gezondheid en body goals. Je traint met jouw persoonlijke coach en krijgt een compleet programma op het gebied van voeding en training. Jouw personal trainer past je levenstijl aan op het behalen van een optimaal resultaat, en natuurlijk jouw droomlichaam.

Ik train al 4 maanden(2x per week) met mijn personal coach Armin thuis. We hebben ons eerste traject van 3 maanden afgerond en ik was in totaal 14 kilo afgevallen. Zo blij mee dat ik wel moest verlengen! En nu op weg om de laatste kilo’s er af te werken! – J. de Visser

Corona-proof thuis trainen

Ook bij de personal training aan huis word er gelet op de richtlijnen die zijn opgelegd vanuit het RIVM. Onze trainers dragen ten alle tijden een mondkapje, houden de 1,5 meter regel in acht en zorgen er voor dat je, op een veilige manier, optimaal gestimuleerd word tijdens de training. Dit maakt personal training aan huis de ideale oplossing om toch fit te blijven of te worden gedurende de landelijke lock-down.

De trainer brengt zelf alle benodigde spullen mee, zodat jij alleen hoeft te zorgen dat je op het afgesproken tijdstip klaar staat met je sportkleding aan en een fles water bij je.

Waarom personal training aan huis?

Bespaar tijd

Personal training aan huis bespaart je tijd. Je hoeft geen sport tas in te laden met kleding en spullen, te reizen naar de sportschool, zoeken naar een parkeer plek etc. Je trainer komt op tijd bij je thuis, traint je voor 50-60 minuten en is op tijd weer weg. Wanneer je in tijdsnood zit met werk en deadlines die af moeten bespaart Personal Training Aan Huis je de meeste tijd.

Geen apparatuur nodig

Wij gebruiken een trainingswijze waarbij weinig tot geen apparatuur nodig is. De trainer neemt draagbare, compacte trainingsmiddelen mee voor een effectieve en veilige training. Als je zelf al wat trainingsmiddelen thuis hebt liggen kunnen die ook gebruikt worden voor je work-out. Je trainer zal je leren hoe je kan werken om fit te worden zonder het gebruik van zware gewichten en machines!

Privacy & comfort

Helaas is het best wel intimiderend om naar een openbare sportschool te gaan. Het kan aanvoelen alsof alle ogen op jou gericht zijn en letten op elke beweging die je maakt. Personal Training Aan Huis zorgt dat je kunt trainen voor je persoonlijke doel in de privacy en comfort van je eigen huis. Je kunt zelf de muziek, atmosfeer en temperatuur instellen en traint op je gemak zonder publiek.

Persoonlijke aandacht

Personal training aan huis garandeert 1 op 1 aandacht van je persoonlijke coach zonder enige afleidingen. Personal training bij de meeste sportschool ketens is erg standaard en niet bepaald persoonlijk. Personal Training Aan Huis biedt je een fitness programma speciaal gemaakt voor jou. We houden rekening met je beperkingen en helpen je veilig en effectief je fitness doelen te behalen.

Recensies

Really enjoy training with Armin at my place. He keeps bringing in innovative new exercise variations which push me to the max. Great stuff.

M. Karimbaksh

Erg fijne trainingen. Veel afwisseling in de oefeningskeuze en met erg veel oog op detail. Ontzettend fijn trainen op deze manier.

A. Duyne

De trainingen hebben mij enorm geholpen om dit afgelopen jaar fit door te komen. Het heeft aangetoond dat een sportschool niet perse nodig is om afgetraind te worden.

J. Dingjan


Geïnteresseerd in Personal training aan huis?


Boek nu een gratis 30min. (video/telefonische) consult in!

Scroll naar top